3 Reacties op “Spinning Wiel maart 2017: Geef mij m’n land terug!”

 1. Patrick Verrijssen schreef:

  Als ik dit soort links geleuter lees dan krijg ik de (bijna) onbedwingbare neiging om ‘bouw ‘m, Donald, bouw die muur!’ te roepen. Niet dat ik ook maar enige vorm van sympathie voor Trump koester, maar gewoon als rebelse tegenreactie op zoveel wereldvreemdheid, op zo’n portie misplaatst moreel superioriteitsgevoel, op zoveel als breeddenkendheid vermomde bekrompenheid. Alsof het verderfelijk is om de waarden/gebruiken/normen waar je mee opgroeide te beschermen. Waarden die op een aantal vlakken gewoon manifest superieur zijn aan de import-intolerantie.

  De schrijver behoort tot die – gelukkig steeds kleiner wordende – groep van mensen die denken dat aanpassen enkel door de bange blanke man moet gebeuren, en je een racist vinden als je de problemen durft benoemen. De groep van mensen die het ‘bon ton’ en van intelligentie getuigen vinden om je minachtend over die eigen waarden/gebruiken/normen uit te laten.

  Oh, wat gaat iemand groen lachen als Wilders volgende week een verpletterende verkiezingsoverwinning gaat behalen. En – jammer genoeg – grijnzen als diezelfde Wilders in de weken/maanden daarna van regeringsdeelname uitgesloten zal worden…

  Patrick Verrijssen

 2. Frank van Tellingen schreef:

  Patrick Verrijssen als “echte man van het volk” een reactie laten publiceren. Dat is de finishing touch op een fraai polemisch stukje. Leuk gevonden pseudoniem!

 3. eric braun schreef:

  Ben blij dat de verkiezingen EN de zielige reclamepraat (van bijna
  alle partijen) voorbij zijn.
  Helemaal vrolijk word ik echter van onze GM John. Wat een humor, in geen tijden zo’n geestige Spinning Wiel gelezen !!

Laat een reactie achter