Nieuw, leerzaam magazine voor de clubspeler

trainingNieuw, leerzaam magazine voor de clubspeler door drie Nederlandse IM’s en GM Anish Giri.
De Nederlandse (maar internationale) website ChessVibes.com lanceert op zaterdag 7 mei een tweede magazine, getiteld ChessVibes Training. Net als hun eerste magazine ChessVibes Openings (‘CVO’) zal ‘CVT’ wekelijks in PDF- en PGN-formaat worden verspreid onder abonnees, zodat je het gemakkelijk op het computerscherm, op de iPhone of iPad en eventueel in het eigen schaakprogramma kunt lezen.


Drie Nederlandse trainers en IM’s schrijven wekelijkse rubrieken voor het magazine: Merijn van Delft, Robert Ris en Thomas Willemze – de laatste is ook talentcoach bij de KNSB. Thomas zal ingezonden partijen van lezers onder de lopen nemen, Merijn doet een wekelijkse partijquiz en Robert zorgt voor tactiekopgaven en een eindspelrubriek. Last but not least zal de 16-jarige Nederlandse topgrootmeester Anish Giri een wekelijkse column schrijven.
Het magazine is in het Engels en richt zich op de gemiddelde clubschaker die zijn middenspel en eindspel wil verbeteren. Je kunt je abonneren op www.chessvibes.com/training en onder andere via iDEAL betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *