1 Reactie op “European Club Cup 2017 met LSG IntelliMagic en Anish Giri”

  1. Gijsbert kamerman schreef:

    Wat een aanfluiting dit toernooi. Ik was toevallig in de buurt en dacht: ik ga even een kijkje nemen. Nou dat viel even tegen. De (vriendelijke , dat dan weer wel) dame bij de slagboom vorderde mijn paspoort in. In het hotel kregen we te horen dat we een half uurtje mochten kijken. Als we langer wilden moesten we 30 eur aftikken , we kregen dan wel een maaltijd . Vervolgens moest ik horloge, laptop en telefoon inleveren voordat we de speelzaal in mochten. Ook dat was een teleurstelling, je mocht een recht stuk lopen langs enkele partijen terwijl je 80% gewoon niet kon volgen. Maar snel weer vertrokken bij dit onsympathieke fide zooitje. Bij vertrek allemaal paniek : hij komt eraan, enz, dat bleek de grote baas illusiemov te zijn. Die turken kunnen er natuurlijk niets aan doen maar wat een deceptie zeg. Geef mij maar Tata!!!

Laat een reactie achter