Een gezond en goed nieuw (schaak) jaar

Alle redactionele medewerkers Johan Hut, John van der Wiel, Richard Vedder, Maaijveld, Bishop en naast de vele losse scribenten ook namens de facilitaire personen Neckus, Taco & Hans en uw eindredactuer Jan Bey, wensen u een voorspoedig nieuw (schaak) jaar!  In maart 2002 begon deze website met schaaknieuws voorziening aan schakend Nederland. In september 2009 veranderde er het e.e.a. en verviel voor ons – met de komst van het goede actuele nieuws op schaakbond.nl en de aanvulling van schaaksite.nl – een van de belangrijkste speerpunten (actueel nieuws). Nu – bijna negen jaar later – moeten we u even ‘Beypraten’. We hebben in het afgelopen jaar weer veel aanvullende verbeteringen aangebracht. Zoals daar zijn, een eigen database, de mogelijkheid om schakers.info op je smartphone te kunnen ontvangen, een dagelijkse schaakpuzzel op drie niveaus, veel boekrecensies en we zijn zelfs op twitter te bewonderen. Nu komt daar in januari 2011 weer een ons inziens goede aanvulling bij:

.. een schakersinfo nieuwsbrief. Het nulnummer zijn we nu aan het voorbereiden en zal naar de circa 300 mailadressen (leden, donateurs en sponsors) worden gezonden.

U kunt daar ook bij zijn, want de nieuwsbrief is gratis. Aan de linkerzijde van onze website hoeft u alleen maar uw naam en e-mailadres in te vullen. Dat is alles.

Aanvulling in boekrecensie

Bij het maken van de recensie van Richard Vedder over de KGB ging er iets fout. De macht van de KGB gaat nog steeds ver blijkbaar, want een belangrijk deel van het artikel (het laatste stuk) viel volledig weg. Daarom die vandaag alsnog geplaatst, Veel leesplezier.

Jan Bey.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *