Geslaagde wereldrecord poging in Tilburg

Niels Ondersteijn en Bob Jansen zijn geslaagd in hun poging het Guinness World Record schaken te verbeteren. Het vorige record stond op 44 uur en 21 minuten onafgebroken achter elkaar schaken. Maar zij slaagden er in dit te verbeteren naar 48 uur. Niels en Bob deden hun poging vanaf vrijdag 19 mei om 13.00 in Café Boulevard in Tilburg. Op zondag 21 mei ‘s middag om 13:00 uur konden zij vermoeid maar voldaan hun record laten bijschrijven. Niels zat er zeker nog niet doorheen gezien zijn Quote na afloop: ‘Ik ben nog best wel fris na 48 uur.

De recordpoging stond in het teken van het goede doel. KiNG gaat geld inzamelen voor COLT, een Cambodjaans-Nederlandse organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen en gezinnen in Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja.

De volgende foto’s zijn gemaakt door René Olthof.

Niels Ondersteijn (foto: René Olthof)

Bob Jansen (foto: René Olthof)

Het leverde meer dan 4000 € op voor het goed doel “COLT” (foto: René Olthof)

Je zou maar op de reset button drukken na 33 uur en 20 minuten en hoeveel seconde? (foto: René Olthof)

Hoewel de uitslag er niet toe doet bij een record poging lijkt Niels het gat wat te groot te vinden. (foto: René Olthof)

De uitgeruste toeschouwers kijken tevreden toe. (foto: René Olthof)

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *