NK Bedrijvenschaak 2019, met Loek van Wely en Thierry Baudet

Deze editie van het NK Bedrijvenschaak wordt georganiseerd door LBV en vindt plaats in het Topsportcentrum te Rotterdam. Dit is pal naast de Kuip en er is voldoende (gratis) parkeerruimte beschikbaar. Ook is het mogelijk om met het OV te komen, pak dan vanaf Rotterdam Centraal tramlijn 23 richting Beverwaard.

Er zullen zoals gewoonlijk 7 ronden gespeeld worden van 15 minuten per partij met 5 seconden increment per zet. In tegenstelling tot voorgaande edities is er dit jaar ruimte voor maar liefst 80 teams. Wanneer u met meerdere teams van uw bedrijf deel wenst te nemen is dit geen probleem. Vanaf 09:30 uur tot 10:00 uur bent u welkom om uw team aan te melden. Na de prijsuitreiking van het toernooi is er tijd en ruimte om na te borrelen.

Speelzaal Topsportcentrim naast de Kuip in Rotterdan.

Zoals het een bestuur betaamd, er wordt geschaakt

Als speler van FvD en lid van de Eerste Kamer speelt Loek natuurlijk op bord 1.

Baudet is vandaag teamduwer op bord 4, en het lijkt erop dat hij weet hoe de stukken gaan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *