San Fermin Banter Blitz Cup Final: Met Benjamin Bok

 

De San Fermin Banter Blitz Cup-finale is een knock-outtoernooi voor 8 spelers op chess24 waarbij de spelers hun gedachten moeten streamen terwijl ze spelen. De top twee kwalificeert zich voor ofwel een etappe van de Meltwater Champions Chess Tour of de San Fermin Mundial – de winnaar beslist. Elke wedstrijd bestaat uit acht 3+2 blitz-games, zodat de winnaar als eerste 4,5 punten haalt. Als de spelers gelijk staan, wordt er nog een paar van 3+2 games gespeeld. Als de wedstrijd nog steeds gelijk is, wordt de wedstrijd beslist in een Armageddon-wedstrijd, waarin wit 5 minuten heeft voor de 4 van zwart, maar een gelijkspel telt als een overwinning voor zwart.

Benjamin speelt om 18:00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *