Tata Steel Chess Tournament 2022: Dubov verlaat Tata Steel Chess Tournament

Daniil Dubov – Tata Steel Chess Tournament 2022

(Persbericht)

Daniil Dubov verlaat het Tata Steel Chess Tournament nadat hij gisteren in een PCR-test positief testte op het coronavirus. Dit betekent dat de resultaten van zijn eerdere partijen blijven staan en dat de tegenstanders die in de laatste drie rondes tegen hem zouden spelen die partijen reglementair winnen. Dat zijn respectievelijk Rapport, Praggnanandhaa en Carlsen.

“Ik vind het bijzonder jammer voor Daniil dat hij nu ons toernooi moet verlaten”, aldus toernooidirecteur Jeroen van den Berg. “De hele organisatie van het Tata Steel Chess Tournament leeft met hem mee, wenst hem veel sterkte in deze moeilijke periode en spreekt de hoop uit dat de rest van het jaar voor hem in sportief opzicht succesvol mag verlopen.”

Het laatste nieuws en informatie over het Tata Steel Chess Tournament is te vinden op www.tatasteelchess.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *