Opnieuw sterke editie Leiden Chess Tournament

LCT2014-625

De achtste editie van het internationale schaaktoernooi in universiteitsstad Leiden, het Leiden Chess Tournament, zal dit keer worden gehouden van vrijdag 11 tot en met zondag 20 juli 2014. Op donderdag 10 juli zal het toernooi via een speciale openingshandeling van start gaan. Mede dankzij opnieuw hoofdsponsoring van het bedrijf Adhoc & Solide, Stichting Topsport Leiden en de Stichting Denksport Leiden zal de organisatie er in slagen een internationaal aansprekend deelnemersveld aan te kunnen trekken. logo_lct-gs125

Vanaf 1 maart 2014 is de inschrijving geopend (digitaal formulier op de toernooi site) en de inschrijving verloopt alweer uitstekend naar een aansprekend deelnemersveld. Er zijn onder meer toezeggingen van de kersverse Noteboom 2014 winnaar Predrag Nikolic, de runner-up van dat toernooi, Vyacheslav Ikonnikov, alsmede twee sterke grootmeesters uit India: Deep Sengupta en Das Arghyadip. Voorts al een aantal IM/FM geven acte de presence uit binnen en buitenland. Grootmeesters uit onder meer Zwitserland, Engeland, Duitsland, India, Rusland, Azerbeidjan, etc.  alsmede uit onze nationale top zullen in Leiden komen strijden.

Het Leidse denksportcentrum aan de Robijnstraat zal de komende zomer opnieuw gevuld zijn met maximaal 160 deelnemers uit meer dan tien verschillende landen. In verband met het snelle vollopen van de deelnemerslijst voor dit populaire Leidse schaakevenement, bevelen we je aan je tijdig in te schrijven. Wees er dus snel bij! We heten je weer van harte welkom in Leiden.

(Jan Bey)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *