Spinning Wiel maart 2017: Geef mij m’n land terug!

 

 

Eindelijk mag ik het zeggen. Die gelukszoekers, dat uitschot uit India, Rusland etc., die in onze open toernooien de prijzen wegkapen, met plastic zakken vol supermarktvoer rondsjouwen en niet eens wat in onze horeca investeren, willen we niet meer. Grenzen dicht dus! We gaan onze toernooien terugveroveren.

Verderflijke media 

Onze grote Troef in Amerika toont de weg die begaan moet worden. Maar hij heeft het moeilijk, we moeten hem steunen. Nu reeds wordt hij tegengewerkt door de media. Zoals bekend zijn die in handen van het politieke establishment, door Donald al in zijn campagne genoemd, vooral die Democrats. Alles wat de President doet of zegt, noemen ze onjuist of onwaar. Maar bij ons is het echt niet anders! De kranten en vooral de TV-zenders zijn grotendeels in handen van de salonsocialisten. Vanuit de Grachtengordel en het Gooi kunnen zij in alle luxe en veiligheid, omringd door de beste wijnen en gelijkgekleurde yuppies, hun linkse hobbies bedrijven. En ons een volkomen verkeerd beeld van Nederland voorschotelen!

Het echte leven 

Misschien doen ze het niet eens allemaal expres, maar de man in de straat weet wel beter. Die hoeft niet gekunsteld zijn mooie leventje in stand te houden, want hij ziet dat Nederland naar de verdommenis gaat. Dagelijks wordt zijn mooie dochter op straat door buitenlandse rotjochies befloten en kontgeknepen. En ‘s avonds waag je je al helemaal niet meer naar buiten. Dan zijn de sufgeblowde (of erger) Marokkanen en Antillianen proletarisch de inkomens aan het herverdelen. Nee, al die academici, die ‘intelligentia’ hebben geen idee van het echte leven. Juist de lager opgeleiden in de mindere wijken, die staan er middenin! Zij hebben het Gezonde Volksgevoel en weten waar de oplossingen liggen.

Verbetering op komst? 

Ook al is het duidelijk wat er moet gebeuren, het verrotte Haagse politieke wereldje heeft dat altijd gedwarsboomd. Eigenbelang. Angst voor de kracht van het gewone volk. Maar nu liggen er kansen. In de VS is het al gelukt. De Engelsen hebben een goede stap gezet en in Frankrijk staan de seinen op groen voor het FN. O, wat wordt dat mooi: alle grenzen dicht. Geen import meer, liefst ook zo min mogelijk export. We gaan onze mooie producten niet meer weggeven. Binnen de kortste keren zal onze teruggekeerde Gulden in kracht het Pond en zelfs de Zwitserse Franc overtreffen! Niet eens heel belangrijk, want er is dan toch weinig betalingsverkeer meer. Die anderen zoeken het, samen met hun Griekse vrienden, maar lekker zelf uit.

Toekomstdromen

En dan, over enkele jaren, kunnen we aansluiting zoeken met België, waar we al veel vrienden hebben. En zo een krachtiger natie vormen, die 1000 jaar stand zal houden. Als die linkse Walen gaan dwarsliggen, schoppen we ze er gewoon uit. Marine le Pen komt hen echt niet helpen. We zijn geen nazi’s, een deel van de buitenlanders mag heus wel blijven. Maar dan wel aanpassen, onze dochters met rust laten en geen strafblad krijgen! We gaan weer zaklopen, koekhappen, ganzenborden, dansen op onze prachtige eigen levensliederen. Wat is onze cultuur toch geweldig, met Sinterklaas en pikzwarte Pieten.

Bevrijdingsoffensief 

U weet wat u te doen staat op 15 maart. Luister niet naar peilingen, naar verkiezingsdebatten, naar corrupte politici die bij voorbaat samenwerking uitsluiten met de Stem van het Volk. We hebben ze niet nodig. Als we aan de macht komen, schaffen we dat hele nepparlement gewoon af. En misschien de rechterlijke macht ook nog wel. Als Erdogan het kan, kunnen wij het zeker. Dan hebben we ons land terugveroverd en kunnen we genieten van al onze mooie tradities.

Elfstedentocht 

Wel jammer dat er al 20 jaar lang geen Elfstedentocht meer verreden is, een van Neerlands allermooiste tradities. Dat ligt aan de globale verwarming, zegt u? Ga toch weg, alweer zo’n linkse hobby. Enkele weken geleden sneeuwde het nog! Vergeet niet dat Nederland groot geworden is door het aardgas. Nu dat minder wordt, is het hoog tijd om de kolenmijnen weer te openen. Goed voor de werkgelegenheid in ons prachtige Limburg. En mochten die linkse gladjakkers toch hun zin krijgen, zodat we voorlopig verstoken blijven van de Tocht der Tochten, kunnen we altijd nog rijden op de Weissensee. Klinkt ook wel mooi zuiver.

PS: dat twitteren door politici, kan dat niet strafbaar gesteld worden? En later misschien ook Facebook en Internet. En Valentijnsdag en Halloween. Allemaal van die foute Amerikaanse ontwikkelingen, waardoor onze mooie cultuur geïnfiltreerd en ondermijnd wordt. M’n land terug!!

 

 

3 reacties

 1. Patrick Verrijssen schreef:

  Als ik dit soort links geleuter lees dan krijg ik de (bijna) onbedwingbare neiging om ‘bouw ‘m, Donald, bouw die muur!’ te roepen. Niet dat ik ook maar enige vorm van sympathie voor Trump koester, maar gewoon als rebelse tegenreactie op zoveel wereldvreemdheid, op zo’n portie misplaatst moreel superioriteitsgevoel, op zoveel als breeddenkendheid vermomde bekrompenheid. Alsof het verderfelijk is om de waarden/gebruiken/normen waar je mee opgroeide te beschermen. Waarden die op een aantal vlakken gewoon manifest superieur zijn aan de import-intolerantie.

  De schrijver behoort tot die – gelukkig steeds kleiner wordende – groep van mensen die denken dat aanpassen enkel door de bange blanke man moet gebeuren, en je een racist vinden als je de problemen durft benoemen. De groep van mensen die het ‘bon ton’ en van intelligentie getuigen vinden om je minachtend over die eigen waarden/gebruiken/normen uit te laten.

  Oh, wat gaat iemand groen lachen als Wilders volgende week een verpletterende verkiezingsoverwinning gaat behalen. En – jammer genoeg – grijnzen als diezelfde Wilders in de weken/maanden daarna van regeringsdeelname uitgesloten zal worden…

  Patrick Verrijssen

 2. Frank van Tellingen schreef:

  Patrick Verrijssen als “echte man van het volk” een reactie laten publiceren. Dat is de finishing touch op een fraai polemisch stukje. Leuk gevonden pseudoniem!

 3. eric braun schreef:

  Ben blij dat de verkiezingen EN de zielige reclamepraat (van bijna
  alle partijen) voorbij zijn.
  Helemaal vrolijk word ik echter van onze GM John. Wat een humor, in geen tijden zo’n geestige Spinning Wiel gelezen !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *