Tata Steel Chess op schakers.info

Januari hoort bij het internationale schaaktoernooi in Wijk aan Zee. Ruim 1600 schakers gaan jaarlijks het gevecht aan op de 64 velden in onder meer de Moriaan, Café De Zon en dit jaar ook in een strandtent (journalistentoernooi, zie verslag elders op schakers.info).

Columns/Verslagen
Zoals elk jaar (vanaf 2002) kunt u op de gratis online schakersmagazine (schakers.info) lezen hoe goed – of slecht zo u wilt – de amateurs het eraf brengen. Er zal bij ons een update te bewonderen zijn (ijs en weder dienende vanuit Wijk aan Zee) en ook zullen we enkele foto’s voor u schieten. Op de toernooisite zijn ongetwijfeld partijen, foto’s, video’s en interviews te zien van de grootmeestergroepen. Wij ‘beperken’ ons als gewoonlijk tot sfeerverslagen en overig nieuws. Ook de nieuwe Tata column van The Spinning Wiel (met zijn prognoses) is door u elders op deze site te lezen.

Overzicht Tata op schakers.info:

Opening: ‘..it should stay a great event‘.

‘Vanzelfsprekend Tata Steel Chess’

Tata foto wedstrijd

Column The Spinning Wiel: ‘Tata Ca – Ca?’

‘Peter Boel wint Tata journalistentoernooi’

‘Grootmeester uit Oegstgeest tevreden

‘Spannend slot in Wijk aan Zee’

Voor de prijsvraag heeft u bij ons nog een week
Nieuw op schakers.info: een prijsvraag. We publiceren vanaf de start van Tata Chess een driezet (Afek c.s.) op de site en onder de goede inzendingen verloten we schaakboek(en). U kunt uw oplossing mailen naar de redactie tot 31 januari 2013.
Mat in 3

Veel succes.

Jan Bey


(alle foto’s Maaijveld)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *